NEWS

Missberry b2b André Tribale @ Gat Electra On Boat 2018

André Tribale spolu s Missberry boli headlineri na 7-om ročníku párty Gat Electra On Boat. Exkluzívna plavba loďou na Vranovskej priehrade bola nezabudnuteľná. Lineup s 6 x DJs + live SAX Filip Markes a afterparty na lodi po zakotvení, vytvoril nezabudnuteľnú párty na ktorú budeme dlho spomínať.


Aftermovie napovie o tejto výnimočnej plavbe.


Začali MARTIN KEPY & IARY D, pokračoval VK STUDIO feat. FILIP MARKES live sax a po otočke pri hrade Býtov spustili b2b Missberry a Andre Tribale viac než hodinový set.
Záznam setu je na Souncloud

Plavbu zakončil TUKO RAMIREZ.

Po zakotvení na Vranovskej priehrade začala afterparty. Missberry b2b André Tribale pridali ďalší hodinový set tento krát už ladený do techna.
Záznam setu je na Souncloud




  • YouTube playlist Night Vibe s André Tribale na SUB FM Rádio

    Relácia Night Vibe s André Tribale je aj na YouTube Klikaj na Playlist

  • SUB FM dnes odštartuje novú reláciu

    Relácia s názvom Night Vibe prinesie do slovenského éteru nekomerčné subžánre elektronickej hudby. Tešiť sa môžeš na house music a to hlavne deep, organic, melodic či vocal, tribal a techhouse. Každý štvrtkový večer od 20:00 do 22:00 bude v SUB FM naživo mixovaný prúd hudby v podaní André Tribale a jeho hostí. Prinesú ti novinky zo sveta house music, klubovej scény, djov, producentov zo Slovenska a zahraničia, ale hlavne veľa kvalitnej hudby.

  • Missberry b2b Andre Tribale @ Regal Terasa Piešťany

    Po veľmi dlhom čase sa André Tribale a Missberry od-prezentovali na domácej pôde. Spojenie skvelej hudby s príjemným prostredím terasy na brehu rieky Váh v Piešťanoch, kde si môžete pochutnať na špecialitách Regal Burger je super kombinácia.

  • Soullive Studio Moskva (Rusko) - Missberry b2b Andre Tribale (Slovakia)

    Ďalší úspech má na konte dvojica André Tribale b2b Missberry. 28 Apríla 2018 boli hostami v Moskovskom rádiu SOULLIVEFM.COM kde odohrali takmer 2 hodinový b2b set.

  • André Tribale @ Praha, Február 2018 - U Bukanýra + John Reed Fitness

    André Tribale spolu s Missberry vo Februári 2018 zavítali do Prahy, hlavného mesta Českej republiky. 2.2.2018 zahrali v John Reed Fitness a neskôr v známom houseboate U Bukanýra 3 hodinový b2b set.

  • André Tribale a September 2017 na Ibize - hranie v Ibiza Global Radio pre Miguel Garji a v ES Vive Clube

    Djská dovolenka na ostrove Ibiza, ktorý je jeho druhým domovom. Popri stretnutiam s priateľmi a užívaním si dovolenky na prekrásnom ostrove a zábavy na parties v Sankeys, Destino, Privilege, Heart, zahral v Es Vive clube a v Ibiza Global Rádio pre Miguel Garji v relácii Deep Fusion 124bpms. Tu je zopár fotografií a after-movie.